به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «جواد محمدی» را به عنوان «سرپرست پژوهشگاه ملی و مهندسی ژنتیک و زیست فناوری» منصوب کرد.
در این حکم انتصاب آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «سرپرست پژوهشگاه ملی و مهندسی ژنتیک وزیست فناوری» منصوب میشوید.
انتظار میرود با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبردهای اساسی دولت مردمی، وجلب همکاری استادان، مدیران وکارکنان گرامی (یاوران علمی) آن پژوهشگاه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید.
امید است با توکل به خداوند متعال، مأموریت و وظایف آن پژوهشگاه را در مسیر تحقق اهداف متعالی اسناد بالادستی نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه علم و فناوری، نوآوری و سبک زندگی اسلامی ایرانی با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی به شرح ذیل به انجام رسانید.
ایفای نقش هدایتی و حمایتی برای تمامی دانشمندان، استادان، پژوهشگران، دانشجویان و دانش پژوهان رشتههای مرتبط با ژنتیک و زیست فناوری
بسترسازی نرمافزاری و سختافزاری برای استفاده از ظرفیتهای علمی، فناوری و نوآوری استادان، پژوهشگران، دانشجویان و دانشپژوهان رشتههای مرتبط با ژنتیک و زیستفناوری
سیاستگذاری و برنامهریزی برای علم، فناوری و نوآوری در حوزه ژنتیک و زیستفناوری
انجام تحقیقات کاربردی در راستای و دستیابی به فناوری و نوظهور مرتبط با ژنتیک و زیست فناوری
تدوین در جهت خودکفایی، پیشگامی و پیشتازی در عرصه فناوری زیستی کشور در منطقه و بینالملل در موضوع ژنتیک و زیست فناوری
تلاش در جهت تحقق دیپلماسی و مرجعیت علمی و دستیابی به افقهای جدید علم، فناوری و نوآوری در حوزههای ژنتیک و زیستفناوری
طراحی و اجرای پژوهشی کلان، میانرشتهای و چند رشتهای برای رفع نیازهای کشور در حوزه ژنتیک و زیستفناوری
ارتباط، تعامل و تکامل همافزا با انجمنها و قطبهای علمی و سایر نهادهای مرتبط با ژنتیک و زیستفناوری
تولید علم و ساماندهی دانش در حوزههای مختلف علوم زیستی در راستای تولید دانش فنی، محصولات، خدمات تخصصی دانشبنیان و خلق ثروت از دانش
برنامهریزی بر اساس تمامی ظرفیتهای پژوهش و فناوری در راستای ارتقا جایگاه زیستفناوری و سهم آن از درآمد ناخالص داخلی (GDP) با رویکرد اقتصاد مقاومتی دانش بنیان و علوم پایه
تمرکز زدایی و بهینهسازی فرآیندهای جاری در حوزه پژوهش و فناوری در جهت تسهیل و تسریع جریان امور
تلاش برای حفظ، ارتقا و از ذخایر ژنتیکی و زیستی
برنامهریزی برای شناسایی، جمعآوری، نگهداری، کشت، تکثیر و حفاظت مناسب از گونههای زیستی و ذخایر ژنتیکی و در اختیار قرار دادن این منابع به مراکز علمی، دانشگاهی و پژوهشی برای بهرهوری کیفی مناسبتر.
توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنهای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامهای جداگانه از خدمات و تلاشهای دکتر مصطفی مطلبی، رئیس سابق پژوهشگاه ملی و مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
دکتر جواد محمدی (۱۳۴۸) دارای دکترای پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکترای تخصصی در رشته ایمونولوژی پزشکی از دانشگاه کارولینسکا کشور سوئد، هماکنون عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است و از سوابق اجرایی وی میتوان به مدیرکل دفتر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد.
نظر شما